Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon ,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Szauna, medence,Nyaralás Magyarországon,Balaton online,Nyaralás balatoni apartmanokban,Balaton - buli a Palace Disco-ban,Árak a Balatonon,Balatoni apartman Irány a Balaton.A Balaton teljesen kikapcsol.A háziállatot is magunkkal vihetjük a Balatonra.Mi szeretjük a balatoni nyaralónkat.A balatoni apartmanok jól felszereltek és kényelmesek.A Balaton adottságai kedvezoek a családoknak is.
Itt vagy: Startlap

Általános üzleti feltételek

1. Szerződéskötés
A bérleti szerződés akkor lép életbe, amikor az Ön internetes, telefonos, vagy írásbeli foglalását elfogadtuk és Önnek erről egy foglalási visszajelzést küldtünk.

2. Szolgáltatások és árak
A bérleti szerződés magában foglalja a szóban forgó házat, mint ahogy ezt az internetes oldalunkon illetve írásos ajánlatunkban olvashatják.
A bérleti díj magában foglalja az energia költségeket, az ágyneműt, illetve a szemétszállítást.
A házat nem használhatják többen, mint ahányan a foglalási igazolásban szerepelnek.

3. Fizetés
A foglaló a bérleti díj 10%-a, amelyet a foglalás után 10 napon belül a számlánkra kell átutalni.
A házat a tulajdonos mutatja meg. A fennmaradó összeg Euro-ban fizetendő.
Egyéb pénznemet csak előzetes megbeszélés után fogadunk el.
Amennyiben a bérlő visszalép a szerződéstől, ebben az esetben az 5. pontban foglaltak lépnek életbe. Ekkor az ott megszabott árak fizetése esedékes.

4. Foglalási igazolás
A foglaló beérkezése után a bérlő egy foglalási igazolást kap, amely minden fontos információt tartalmaz a házzal kapcsolatban, ezért kérjük őrizze meg és hozza magával!

5. Visszalépés/ Időpont változtatás/ Utazás átruházása
A bérlő bármikor visszaléphet a szerződéstől, időpontot változtathat vagy átruházhatja az utazást. A változtatásokat postán, faxon vagy e-mailben jelezze.
Ha a visszalépés az utazás előtt 91 nappal történik, akkor a bérleti díj 5%-át veszíti el a bérlő, ami legalább 50 €t jelent. A foglaló fennmaradó részét visszakapja a bérlő. 90 napon belüli visszalépés esetén pótbérlés kérhető.
Visszalépés az utazás előtti 90-61 napig: bérleti díj 10%-ae
Visszalépés az utazás előtti 60-21 napig: bérleti díj 20%-a
Visszalépés egy héttel az utazás előtt vagy meg nem érkezés esetén: bérleti díj 50%-a fizetendő.
Meg nem érkezés esetén a házat 24 órán keresztül tartjuk fenn.
Ha a szerződésben változás történik, (háziállat, személyek száma stb.) egyszeri 25 Euros pótdíj fizetendő.

6. Kártérítés/ Kaució
A bérlő felelős a szállás állapotáért és a többi vendég által okozott károkért. Az esetleges károk felmérése, a kulcsok leadásakor történik. Az okozott kár összegét a kaucióból vonja le a kiadó. Ha a kiadó csak a vendég elutazása után fedez fel bizonyos károkat, azokat a bérlőnek utólag kiszámlázza.

7. Érkezés és elutazás
A szállás elfoglalásához feltétlenül szükséges a foglalási igazolás bemutatása. A szállást 16 óráig kell elfoglalni. Ha ez nem lehetséges kérjük feltétlenül jelezzék. A szállást 13 óráig kell elhagyni ( a későbbi indulás csak előzetes megbeszélés után lehetséges). Elutazás előtt a házat felsöpörve kell visszaadni, a tányérokat evőeszközöket el kell mosogatni.

8. Reklamáció
Ha a bérlő hiányosságokat vél felfedezni a ház felszereltségében vagy a ház nem felel meg az ajánlatban leírtaknak, köteles legkésőbb 3 napon belül jelezni. Ha ezt 3 nap elteltével teszi csak meg, akkor a házkiadó nem köteles azt figyelembe venni.
Hiányosság esetén igyekszünk azt azonnal pótolni.
Keletkezett károk jelentése / Együttműködési kötelezettség a keletkezett károkkal kapcsolatban.
Ha a bérleti idő alatt kár keletkezik a házban, azonnal értesíteni kell a tulajdonost, hogy a kárt minél előbb elhárítsák, mielőtt még nagyobb keletkezik (pl.: csőtörés)

9. Szerződésbontás
Ha az utazás előre nem látható okok miatt (pl.: természeti katasztrófa, politikai krízis) meghiúsul, a pénzt 50 € kivételével visszafizetjük, a foglalást töröljük. Utólagos jogi követeléseket nem áll módunkban figyelembe venni.